Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 220g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Marchew | 50g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 200g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 30g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 400g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 4g |
![]() |