1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Orzechy brazylijskie | 16g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |