Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 120g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 20g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 30g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 2g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 450ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sok anansowy | 150g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |