Ryż lekko solimy i gotujemy na wolnym ogniu przez ok 30 minut. W czasie gdy będzie się gotował, wszystkie składniki kroimy w paski. Następnie podsmażamy mięso na oleju, dodajemy warzywa i smażymy razem przez kilka minut, aż warzywa nieco zmiękną. Dodajemy przyprawy: sól, pieprz, cynamon, kurkuma, tymianek. Następnie dodajemy pomidory i mieszamy na palniku, aż zacznie wrzeć.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 15g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 450g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 160g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 710ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 25g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Por | 70g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 10g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 90g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Sok z buraków | 100g |
![]() |