Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 245g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 150g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 150g |
![]() |
|
Pomidory | 230g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 15g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |