1. Wymieszaj składniki
Cebulę i czosnek podsmaż na rozgrzanej oliwie Dodaj sparzone pomidory i duś przez kilka minut i dopraw dla smaku. Pieczarki i kurczaka pokrój w paski i wrzuć do sosu Dodaj liść laurowy i gotuj, aż mięso będzie miękkie Podawaj z makaronem ugotowanym al dente
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 420g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Cytryna | 3g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 120g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 200g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 2g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 120g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 110g |
![]() |
|
Pomidory | 440g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 80g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 30g |
![]() |