Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Por | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rukola | 30g |
![]() |
|
Schab pieczony | 60g |
![]() |
|
Śmietana 18% | 250g |
![]() |