Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 80g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 320g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 30g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Ziemniaki | 150g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 100g |
![]() |