1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 4g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory | 360g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 50g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |