1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 840g |
![]() |
|
Banan | 480g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cytryna | 6g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 120g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mieszanka włoska mrożona | 200g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 75g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 128ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Przyprawa włoska | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Płatki jaglane | 20g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 105g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 400g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 80g |
![]() |