1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cynamon | 24g |
![]() |
|
Filet z łososia | 160g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 410g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 160g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 48g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 80g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Rodzynki | 30g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 90g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |