Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 15g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 75g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 150ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 60ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 120g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 15g |
![]() |