Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Chleb żytni | 305g |
2,89 zł
(3,79 zł) |
|
| Fasola szparagowa | 250g |
3,05 zł
(5,49 zł) |
|
| Filet z piersi kurczaka | 150g |
2,61 zł
(8,69 zł) |
|
| Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
| Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
2,25 zł
(4,49 zł) |
|
| Masło | 15g |
0,37 zł
(4,99 zł) |
|
| Oliwa z oliwek | 10g |
0,44 zł
(10,99 zł) |
|
| Orzechy włoskie | 30g |
3,45 zł
(11,49 zł) |
|
| Pomidory | 60g |
0,32 zł
(3,99 zł) |
|
| Ryż brązowy | 100g |
0,75 zł
(2,99 zł) |
|
| Rzodkiewka | 80g |
1,66 zł
(2,49 zł) |
|
| Ser gorgonzola | 100g |
8,99 zł
(8,99 zł) |
|
| Ser żółty królewski light | 45g |
1,53 zł
(4,59 zł) |
|
| Serek twarogowy ziarnisty | 300g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
| Sezam | 10g |
0,26 zł
(7,79 zł) |