Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 305g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 80g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 300g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sezam | 10g |
![]() |