Produkty



Nazwa Białko [g] Węglowodany [g] Tłuszcz [g] Błonnik [g] Kalorie
Orzechy laskowe 68   51 14.4 14.9 63 8.9 666
Orzechy nerkowca 50   50 18.2 36 43.8 3.3 604
Orzechy pistacjowe 55   82 20.5 25 48.5 6.1 606
Orzechy włoskie 124   75 16 18 60.3 6.5 665
Otręby owsiane 40   51 18 63.1 7.7 17.5 358
Otręby pszenne 45   83 16 61.9 4.6 42.4 268
Ozór wieprzowy 5   274 16.5 0 11.1 0 165
Papryka chilli 23   33 1.9 8.8 0.4 1.5 43
Papryka czerwona 241   111 1.3 6.6 0.5 2 32
Papryka czerwona konserwowa 44   88 0.8 5 1.5 1.8 33
Papryka jalapeno 30   138 0.9 6.5 0.4 2.8 27
Papryka ostra (mielona) 44   22 10 36 10 0 274
Papryka zielona 77   45 1.1 4.6 0.3 2 21
Parówki 100% z mięsa 22   10 15 0 28 0 312
Parówki popularne 48   88 9.5 0 34.3 0 346
Parówki z kurczaka 74   71 10.8 4.2 22.4 0.1 261
Passata pomidorowa 73   44 1.1 6 0.1 0.8 27
Pasta curry (czerwona) 19   34 0 11.7 0 0 46
Pasta tahini 11   54 17 21 54 9 620
Pestki dyni 86   75 20.4 18 45.8 5.3 555
Podane wartości odżywcze dotyczą 100g produktu.



×