Produkty



Nazwa Białko [g] Węglowodany [g] Tłuszcz [g] Błonnik [g] Kalorie
Orzechy laskowe 67   51 14.4 14.9 63 8.9 666
Orzechy nerkowca 49   50 18.2 36 43.8 3.3 604
Orzechy pistacjowe 54   81 20.5 25 48.5 6.1 606
Orzechy włoskie 123   75 16 18 60.3 6.5 665
Otręby owsiane 39   50 18 63.1 7.7 17.5 358
Otręby pszenne 45   82 16 61.9 4.6 42.4 268
Ozór wieprzowy 5   272 16.5 0 11.1 0 165
Papryka chilli 23   31 1.9 8.8 0.4 1.5 43
Papryka czerwona 239   111 1.3 6.6 0.5 2 32
Papryka czerwona konserwowa 44   86 0.8 5 1.5 1.8 33
Papryka jalapeno 30   136 0.9 6.5 0.4 2.8 27
Papryka ostra (mielona) 43   22 10 36 10 0 274
Papryka zielona 76   45 1.1 4.6 0.3 2 21
Parówki 100% z mięsa 21   10 15 0 28 0 312
Parówki popularne 48   87 9.5 0 34.3 0 346
Parówki z kurczaka 74   70 10.8 4.2 22.4 0.1 261
Passata pomidorowa 71   44 1.1 6 0.1 0.8 27
Pasta curry (czerwona) 19   33 0 11.7 0 0 46
Pasta tahini 11   53 17 21 54 9 620
Pestki dyni 85   75 20.4 18 45.8 5.3 555
Podane wartości odżywcze dotyczą 100g produktu.



×