Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Ryż lekko solimy i gotujemy na wolnym ogniu przez ok 30 minut. W czasie gdy będzie się gotował, wszystkie składniki kroimy w paski. Następnie podsmażamy mięso na oleju, dodajemy warzywa i smażymy razem przez kilka minut, aż warzywa nieco zmiękną. Dodajemy przyprawy: sól, pieprz, cynamon, kurkuma, tymianek. Następnie dodajemy pomidory i mieszamy na palniku, aż zacznie wrzeć.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jabłko | 585g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Marchew | 330g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 25g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 85g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 150g |
![]() |
|
Por | 70g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 45g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sok z buraków | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |