1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jabłko | 250g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |