Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Cebula | 350g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 60g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jarmuż | 500g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
![]() |
|
Marchew | 285g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.4g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.02g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 270g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2g |
![]() |