Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 230ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |