Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Amarantus ekspandowany | 12g |
0,84 zł
(6,99 zł) |
|
| Cebula | 30g |
0,07 zł
(1,89 zł) |
|
| Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 60g |
0,40 zł
(2,69 zł) |
|
| Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
| Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
1,50 zł
(2,99 zł) |
|
| Imbir | 9g |
0,26 zł
(5,69 zł) |
|
| Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
| Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
| Jaja kurze całe | 120g |
0,84 zł
(6,99 zł) |
|
| Marchew | 150g |
0,46 zł
(2,29 zł) |
|
| Melon | 200g |
2,00 zł
(11,99 zł) |
|
| Mleko ryżowe | 500ml |
4,75 zł
(9,49 zł) |
|
| Natka pietruszki | 12g |
1,05 zł
(2,19 zł) |
|
| Olej rzepakowy | 20g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
| Papryka czerwona | 240g |
4,40 zł
(10,99 zł) |
|
| Pieczarka świeża | 80g |
0,80 zł
(4,99 zł) |
|
| Ryż brązowy | 60g |
0,45 zł
(2,99 zł) |
|
| Tuńczyk w wodzie | 30g |
1,23 zł
(6,99 zł) |
|
| Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |