Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Cynamon | 2g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Imbir | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Melon | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 380g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Rodzynki | 15g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |