1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
1. Sałatę opłucz przełóż do miseczki. 2. Wszystko pokrój i wyłóż na sałatę. 3. Skrop oliwą i dopraw. 4. Zjedz z opieczonym chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 80g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cynamon | 1g |
![]() |
|
Czarne oliwki | 30g |
![]() |
|
Jabłko | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 480g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 90g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 400g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 20g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 105g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |