Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
1. Wymieszaj składniki
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Rukola | 60g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 90g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |