1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 480g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 30g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |