Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Jabłko | 430g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 365ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ziemniaki | 150g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 100g |
![]() |