1. Wymieszaj składniki
Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 120g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Dżem truskawkowy niskosłodzony | 30g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 30g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 440g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 2g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 180g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 10g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Sok anansowy | 150g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |