1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 300g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 80g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |