Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 80g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 90g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rukola | 30g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Schab pieczony | 60g |
![]() |