Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 300g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 250g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 600ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 30g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |