1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Limonka | 300g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 123g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomarańcze | 720g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |