Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 220g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 390g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 172g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 165g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 72g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 450ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 35g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Sok z buraków | 75g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |