Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 220g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 200ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 50g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szpinak | 250g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |