1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 110g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |