1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
1. Dodaj wszystkie składniki do robota kuchennego i miksuj aż do uzyskania zwartej masy., 2. Z masy formuj kulki wielkości pralinek, obtocz w wiórkach kokosowych. 3. Kulki schowaj do lodówki na co najmniej 30 min aby stwardniały. Smacznego :)
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 15g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 50g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 40g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Migdały | 100g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 100g |
![]() |
|
Por | 200g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 20g |
![]() |
|
Woda | 15ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śmietana 18% | 250g |
![]() |