Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cytryna | 18g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 400g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 100g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 150g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 170g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |