Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 100g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 160g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 420ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 110g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |