Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 100g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |