1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 200g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 140g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 35g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |