1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Filet z łososia | 80g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 160g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 35g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 40g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |