Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
1. Sałatę opłucz przełóż do miseczki. 2. Wszystko pokrój i wyłóż na sałatę. 3. Skrop oliwą i dopraw. 4. Zjedz z opieczonym chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 245g |
![]() |
|
Czarne oliwki | 30g |
![]() |
|
Filet z łososia | 160g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 80g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 40g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 160g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 90g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 240g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 150g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 90g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 118g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |