Kanapki smarujemy masłem. Nakładamy sałatę, szynkę i pomidory. Posypujemy pieprzem.
W przepisie użyte są mąki bezglutenowe. Można je zastąpić mąką pszenną pełnoziarnistą.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 3g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 450g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 90g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 84g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 30g |
![]() |
|
Mąka z ciecierzycy (cieciorki) | 30g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Por | 200g |
![]() |
|
Rodzynki | 30g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Śledź marynowany | 150g |
![]() |
|
Śmietana 18% | 250g |
![]() |