1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 480g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 50g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 120g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |