Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Filet z łososia | 160g |
![]() |
|
Jabłko | 450g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 210g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Migdały | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 172g |
![]() |
|
Mięta suszona | 1g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 400ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 42g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Szpinak | 300g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 4g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |