1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 46g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 102g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 450g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 30g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 12g |
![]() |
|
Por | 200g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |