Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Suszone pomidory | 14g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 50g |
![]() |