1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Grejpfrut | 260g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Mandarynki | 260g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 49g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Rukola | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 90g |
![]() |