Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
1. Kurczaka czyścimy, kroimy w kostkę i gotujemy w bulionie z umytymi i pokrojonymi szparagami i groszkiem. 2. Gdy mięso będzie miękkie, dodajemy cebulę, majeranek i parmezan (zostawić trochę, do posypania gotowej zupy). 3. Doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. 4. Podajemy na talerzu, posypane resztą parmezanu.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 2g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Groszek zielony | 30g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Majeranek suszony | 1g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Rodzynki | 15g |
![]() |
|
Ser parmezan | 16g |
![]() |
|
Szparagi | 120g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |