1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 300g |
![]() |
|
Cebula | 320g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
![]() |
|
Jarmuż | 500g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Marchew | 270g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.4g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.02g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 270g |
![]() |
|
Pomidory | 80g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 40g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2g |
![]() |