Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brzoskwinia | 85g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Kasza gryczana | 60g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szczypiorek | 13g |
![]() |