Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Cynamon | 2g |
0,25 zł
(2,29 zł) |
|
| Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
| Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
| Jabłko | 675g |
2,94 zł
(3,49 zł) |
|
| Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
| Krążki ryżowe | 20g |
0,49 zł
(2,69 zł) |
|
| Makaron kukurydziany | 70g |
0,64 zł
(4,59 zł) |
|
| Marchew | 270g |
0,82 zł
(2,29 zł) |
|
| Masło | 5g |
0,12 zł
(4,99 zł) |
|
| Miód pszczeli | 24g |
0,90 zł
(14,99 zł) |
|
| Olej rzepakowy | 10g |
0,07 zł
(6,99 zł) |
|
| Orzechy włoskie | 15g |
1,72 zł
(11,49 zł) |
|
| Pesto z bazylią | 30g |
3,33 zł
(9,99 zł) |
|
| Pomidory koktajlowe | 100g |
1,40 zł
(3,49 zł) |
|
| Rodzynki | 15g |
0,34 zł
(4,49 zł) |
|
| Woda | 300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |