Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 110g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Marchew | 23g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 24g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 20g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |